UGE 20+0

Tiden går lige pludselig hurtigt – half way to parenthood. I fredags var vi til skanning på Rigshospitalet og – i modsætning til sidste gang – var det en rigtig god oplevelse. Selvom jeg godt selv kan mærke, at den lille er vældig livlig, var det alligevel sjovt at få det bekræftet på skanningsbillederne også (om det så er et tegn på en baby med gang i, vil tiden vise!). Det bedste er selvfølgelig, at alt er, som det skal være!

Og så “the big news”: VI SKAL HA´ EN PIGE! Ihvertfald er det “eksperternes” vurdering indtil videre. Og vi er helt vildt spændte (hvilket vi også ville have været, hvis det var en dreng). Det er svært at vænne sig til at kalde “den” for “hende”, men det er nu hyggeligt at vide lidt mere om, hvem der ligger og spjætter derinde. Og nej, det betyder ikke, at vi nu skal igang med alt det lyserøde lir (det har indtil videre været den helt store kommentar, når vi har fortalt, at det bliver en pige) – jeg er faktisk slet ikke til farven lyserød og strutskørter og prinsesselir og alt det dér! Men det går jo nok…

Indtil videre er mit eneste baby-køb en bog om babys første år, som jeg måtte eje, og så er jeg blevet foræret et par hjemmestrikkede sokker af den kommende oldemor. Der går nok lige et par uger (eller måneder!) før de forberedende indkøb for alvor sætter ind, for vi har alligevel ikke noget sted at gøre af det hele endnu…

Og så den sidste bemærkning: jeg har det glimrende, faktisk næsten fuldstændig ligesom jeg plejer at have det, når jeg altså ikke lige er gravid. Kvalmen gik væk i uge 13 og er heldigvis blevet væk lige siden, og ellers er det eneste jeg bemærker en øget appetit og det faktum, at jeg bliver hurtigere forpustet. Jeg har heller ikke nogen cravings udover det sædvanlige og så er det blevet sværere at sove på maven.

Reklamer

3 comments

  1. Pernille

    Weeeee en pige! Stort tillykke, det håber keg også på at få første gang 🙂 Jeg håber virkelig at du får en hurtig og let fødsel! Stort tillykke Amanda! Du bliver en fantastisk mor!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s