UGE 17+0

Jeg har sagt det før, men der er virkelig ikke meget mave at komme efter endnu, og her er et billede, som bevis – med andre ord: man skal vist vide det, før man kan se det. Men det gør mig nu ikke noget. Jeg kan godt lide at sove på maven om natten, så det kan jeg jo fortsætte med lidt endnu. Til gengæld – selvom det ikke er så synligt udenpå – er der vældig meget gang i junior indenfor, som spjætter og spræller på livet løs. Michael har også kunne mærke det, hvilket er vældig hyggeligt.

Ja, og så har jeg taget på – tror jeg nok! 2 kilo! Jeg ejer ikke selv en vægt, men jeg vejer mig hver gang, jeg besøger mine forældre og prøver at følge med. Ifølge jordemoderen er det egentlig ikke så vigtigt at holde øje med, hvor meget man tager på, men det er nu stadig meget sjovt (og også lidt surrealistisk!!) at holde øje med tallene (we all do it).

UGE 17+0

Reklamer

One comment

  1. Annette

    Det er da slet ikke daarligt.. Jeg var utaalmodig med den fortste graviditet og da der endelig var lidt at se skyndte jeg mig i graviditetstojet men det blev aldrig til noget saerligt. Jeg var stadig i stand til at lobe af alle kraefter efter bussen i 9ende maaned.
    Da jeg var i 5te maaned var der endelig nok til at det kunne ses og Henrik Bryde spurgte hvem der havde lavet bulen…. Jeg blev lidt forlegen og svarede at det var da Joern.. Han blev meget forbavset over at en koerelaerer havde lavet en bule…. Med lidt udredning blev vi begge klar over at vi talte om 2 forskellige buler.. Jeg var naturligvis helt focuseret paa min mave mens han talte om vores bil..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s