Kære Augusta // 2

For nogle dage siden (d. 17 maj lige præcis) kom jeg lige akkurat i tanke om, at jeg jo havde aftalt med mig selv at tage billeder af Augusta hver måned – så her er hun i  al sin 2 mdr pragt og herlighed: 5 kg og 58 cm. Hun er en rigtig sjov størrelse lige nu, synes vi (men det synes vi heldigvis hele tiden!) Hun er for det meste glad og hyggelig og så har hun (7 – 9 – 13) et godt sovehjerte, også om natten. Det eneste der godt kunne bekymre hendes pylrede mor en anelse er det faktum, at hun for et par uger siden besluttede sig for at spise mindre… faktisk meget mindre end hun plejer. Vi ved ikke hvorfor, men hun spiser kun det halve af, hvad hun bør i forhold til sin vægt. Forhåbentlig er det bare en fase (eller et 8 ugers tigerspring), og ja, ellers må vi vist forberede os på en bestemt lille dame med sine helt egne ideer om, hvordan tingene skal foregå.

2mdr

A kan næsten ikke stå for sin fars sjove grimasser og lyde, og han får da også masser af smil og pludrelyde, når han kommer hjem fra arbejde. Desuden er det lykken at sidde på armen og se fjernsyn, spjætte med arme og ben i badekaret og stå på tæer foran spejlet i badeværelset. Ja, det kræver såmænd bare nogle gode armmuskler at være tilstrækkelig underholdende!

/Amanda

Reklamer

3 comments

    • hojmenielsen

      Tak Ida. Ja, det håber vi også – Michael tager det nu ikke så tungt, så det er nok mest mig der er pylret/bekymret 🙂 Og så er google jo det værste sted af dem alle, hvis man tror den lille fejler noget (rigeligt med skrækhistorier)!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s