Små udsalgsglæder

Som nævnt i en tidligere post, gik jeg først igang med babyindkøbene, da januarudsalget var skudt igang – både fordi vi var travlt optagede af byggerod, og fordi der jo selvfølgelig er penge at spare, når tingene er på udsalg. Én af de ting man jo hører, når man skal have en baby, er hvor dyrt det er – så vi har sparet sammen og lagt et budget, og besluttede at eksperimentere med, hvor langt, vi kunne få pengene til at række.

Nogle af de bedste tilbud på tøj opsporede jeg på nettet og i Ringsted Outlet (hvis man alligevel er i nærheden, kan en smuttur forbi godt anbefales – der er gode penge at spare). Her er et par af mine bedste udsalgsscoop på babytøj fra januar.

SONY DSC

Fx fandt jeg 2 sengesæt til babydynen til halv pris på nettet. Sengesættet med ugler er fra Soft Gallery og købt på ansos. De genkendelige firkløvere er fra Holly’s.

SONY DSC

Et andet godt udsalgsscoop (hvis jeg selv skal sige det) er disse 3 kjoler og 3 par strømpebukser fra Norlie. Det hele er købt på deres egen hjemmeside til 50%. Jeg er vild med de afdæmpede farver og søde detaljer.

SONY DSC

De fine bukser i uld (Michael kalder farven for “jordbæris”) er også fra Norlie og købt i Ringsted Outlet. Blusen fra Wheat var nedsat med 50% og er købt online.

SONY DSC

SONY DSC

Begge kjoler er købt i Zara Baby (de har så mange fine at vælge imellem) og den strikkede cardigan er fra NoaNoa.

SONY DSC

SONY DSC

Faktisk er natdragterne, bodyen og blusen gaver fra mormor-to-be, så det tæller ikke helt som et udsalgsscoop, men…  Den lyse af natdragterne er fra Joha (forhandles blandt andet i Magasin), mens resten er fra NoaNoa.

SONY DSC

Den lilla sparkedragt i uld var nedsat med 50% og købt i Name It. De strikkede futter er en gave fra oldemor-to-be.

SONY DSC

Den lille hvide hue er fra Newbie og købt på en shoppetur til Sverige, hvor Michael og jeg faldt pladask for alt deres Newbie babytøj. Så vidt jeg ved forhandles det ikke i Danmark (sig endelig til, hvis jeg tager fejl!), men kan købes via KappAhl. Den fine cardigan er fra NoaNoa og den stribede Holly´s body er en gave fra en god veninde.

Selvom det klart tager længere tid udelukkende at købe ting på udsalg både i butikkerne og på nettet, er det helt sikkert ikke sidste gang, jeg går på udsalgsjagt efter lækre kvalitetsvarer til billige penge.

Hvis I ligger inde med info om gode outlets, tilbud o.lign. så del endelig og skriv en kommentar herunder.

Reklamer

2 comments

  1. Helle

    Gode sider på Facebook er fashion facts… Den viser alle lagerudsalg der kommer, heriblandt børnetøj som ej sikke lej, katvig og mange andre lækre mærker… Sidst jeg var på udsalg købte jeg for 300 kr og sparede godt 700 kr 😉
    Børn i byen varsler også lagerudsalg og andre gode aktiviteter i KBH…
    Begge sider kan du finde under mine facebook likes.

  2. Amy

    Jeg anbefaler Frederiksberg loppemarkedet, hvis du vil have mærketøj til dit barn, men måske ikke har budgettet til det. Børn skal MEGET tøj, hvis man ikke vil vaske tøj konstant. Jeg har købt rigtig meget til Adam til 10 kroner per stykke som er let brugt. Og han skulle jo bare have dem på i 3-4 månder i begyndelsen. Nu varer tøjet lidt længere, da han ikke vokser lige så hurtigt, men alligevel glæder jeg mig til loppemarkedet sæsonen, hvor jeg kan købe fine ting til ham, som jeg ellers ikke vil have råd til. Det er også meget sjovt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s